top of page

✓ Hotel én restaurant

✓ Particulier en zakelijk

✓ Arrangementen op aanvraag

Wijnarrangement in Amerongen

Al uw zintuigen prikkelen met een wijnarrangement in Amerongen? Dan bent u bij Buitenlust in Amerongen aan het juiste adres. In ons gezellige dorpshotel heeft u de keuze uit verschillende wijnarrangementen. Wij serveren tientallen wijnen om u te verblijden. Bovendien letten we er op dat het u nergens aan ontbreekt. Boek daarom direct uw arrangement en breng een bezoek aan Buitenlust.

Reserveer direct een plek:

Eten Amerongen

Geniet van een heerlijk wijnarrangement in ons restaurant te Amerongen

Een wijnarrangement wordt op maat voor u samengesteld bij ons restaurant te Amerongen. Wilt u niet alleen wijn drinken, maar bijvoorbeeld ook gebruikmaken van de lunch of het diner? Bespreek het met een van onze mensen. We denken graag met u mee en doen er alles aan om u een onvergetelijke tijd te bezorgen. Naast een wijnarrangement, borrel, lunch of diner is het ook mogelijk om bij Buitenlust feesten en zakelijke evenementen te organiseren.

Boek direct uw arrangement

Drinkt u graag een lekker wijntje en doet u dit het liefst met familie, vrienden en/of collega's? Geniet dan van een uniek wijnarrangement bij Buitenlust in Amerongen. Wij zijn dé plek voor feesten en partijen, maar ook voor een wijnarrangement zit u bij ons helemaal goed. Laat u daarom bedienen door ons enthousiaste team en kies voor een gezellige tijd in ons hotel-restaurant. Reserveer door te bellen naar +31 343-451692 of het contactformulier in te vullen.

Bekijk ook eens:

Koffiezaak Amerongen | Lunch Amerongen | Verjaardag vieren Amerongen

Amerongen eten
bottom of page