top of page

✓ Hotel én restaurant

✓ Particulier en zakelijk

✓ Arrangementen op aanvraag

Uw verjaardag vieren in Amerongen

Wilt u uw verjaardag vieren op een feestelijke locatie in Amerongen? Laat u ontzorgen en kies voor een arrangement bij Buitenlust. In ons hotel-restaurant is er plaats genoeg voor al uw gasten. Bovendien hoeft u zich niet druk te maken om de catering, want dit wordt door ons gedaan. Hierdoor geniet u optimaal van uw verjaardag!

Reserveer direct een plek:

Eten Amerongen

Uw verjaardag vieren bij hét adres voor feesten en partijen in Amerongen

Buitenlust in Amerongen is een ideale locatie om uw verjaardag te vieren. Alles wordt tot in de puntjes geregeld en dus heeft u nergens omkijken naar. Bespreek gerust uw wensen omtrent een arrangement met ons team. Indien gewenst kunnen we ook de catering op locatie verzorgen. Dit is mogelijk met of zonder bediening. Daarnaast kunt u ons ook boeken voor een zakelijk evenement of een workshop. De mogelijkheden zijn haast eindeloos.

Bespreek uw wensen met ons

Klinkt het vieren van uw verjaardag in een feestelijk en gezellig dorpshotel te Amerongen u als muziek in de oren? Maak dan de keuze voor een arrangement bij Buitenlust en laat u door ons ontzorgen. De ruimtes in ons hotel-restaurant zijn naar eigen smaak en voorkeur in te richten. Daarom zit u bij ons helemaal goed in uw zoektocht naar een locatie om uw verjaardag te vieren in Amerongen. Bel naar +31 343-451692 of vul het contactformulier in om uw wensen door te geven.

Bekijk ook eens:

Wijnarrangement Amerongen | Amerongen eten | Buitenrestaurant

Amerongen eten
bottom of page