Uw gastheren- en vrouwen

buitenlust
pAul

Een begrip in Amerongen!
Al sinds 2000 is Paul van Roy eigenaar van Buitenlust en is hij regelmatig aanwezig om zijn gasten in de watten te leggen.

Kim van
Ditmarsch

Achter de schermen onze steun en toeverlaat! Kim is onze bedrijfsleider en neemt een heel groot deel van de administratie op zich. U zult haar dus vaak tegenkomen als u via mail of telefonisch met ons in contact bent.

Paula
Beekman

Paula is onze restaurantmanager. Zij zorgt voor de roosters, werkoverleggen, de social media-kanalen  en ze is vooral op de dag te vinden bij Buitenlust om te zorgen dat alles gestroomlijnd verloopt.

Marion

Punt

Marion is onze Housekeeping-goeroe! Zij zorgt ervoor dat alle hotelkamers maar ook het hele pand spik en span zijn. Gelukkig doet zij dit niet alleen maar samen met een klein team.

Ons keukenteam bestaat uit Marten, Marcel en Dennis. Zij vormen gezamenlijk het creatieve brein achter onze kaart maar zijn ook in staat om dagelijks veel variatie in onze menu’s te brengen.

In de keuken is het altijd gezellig maar wordt er uiteraard ook serieus hard gewerkt! In de keuken wordt ook gebruik gemaakt van ambulante krachten Sjoerd en Milan, die zeker hun steentje bijdragen!

 

En waar zouden we zijn zonder onze afwassers! Ze schrobben en soppen dat het een lieve lust is en helpen mee om de keuken aan de strikte HACCP-voorschriften te laten voldoen.

De keuken

IMG_3014.jpg

Onze bedieningsmedewerkers. De spil van ons bedrijf en allemaal voorzien van een intrinsieke motivatie om het onze gasten naar de zin te maken!

 

Het merendeel van hen is een ambulante kracht. Zij worden op hun beurt weer aangestuurd door onze shiftleaders en assistent-shiftleaders namelijk Laura, Emma, Marijke en Sam. Sam, Marijke en Emma staan hier niet op de foto maar dat gaat snel gebeuren!


Buitenlust is ook een erkend leerbedrijf dus hebben we regelmatig stagiaires op de vloer, zowel in de keuken als in de bediening.

De Bediening

VACATURES

Regelmatig zijn wij op zoek naar personeel. Een actueel overzicht vindt u hier.

We verwelkomen je graag in ons team!

Medewerker Housekeeping
Buitenlust zoekt een enthousiaste collega in de 
huishoudelijke dienst. Het betreft een functie van ongeveer 12 uur per week, waarvan in ieder geval één dag in het weekend. De rest van je rooster wordt in overleg gemaakt.
Samen met een collega of zelfstandig maak je het café/restaurant en de hotelkamers schoon.


 Herken jij jezelf in dit profiel en lijkt het je leuk  om onze gasten een fijn verblijf te geven, neem dan contact met ons op.


Dat kan via 0343-451692, via e-mail

info@buitenlust-amerongen.nl, of gebruik het contactformulier. Contactpersoon is

mw. Kim van Ditmarsch. 

Medewerker

Gastheer/Gastvrouw

Buitenlust heeft per 1 september a.s. plek voor een allround, vaste medewerker die samen met ons iedere dag uniek maakt voor onze gasten. Bezit je onderstaande kwaliteiten en heb je ervaring in de horeca, dan zien wij in jou de ideale kandidaat!

 

Wat wij zoeken:

- Gastvrouw/gastheer voor 24 / 38 uur per week

- Ambitie en inzicht op horecagebied

- Zelfstandigheid en enthousiasme

- Flexibele inzetbaarheid

- Minimaal MBO3-niveau

- Talenkennis Engels en Duits is een pré

 

Wij bieden, naast werken in een hecht en gezellig team, een marktconform salaris en pensioenopbouw, aansluitend op de Horeca-CAO.

 

Ben jij iemand die het leuk vindt om onze gasten een fijn verblijf te geven, neem dan contact met ons op.

Dat kan via 0343-451692 of via e-mail info@buitenlust-amerongen.nl

Contactpersoon is mw. Kim van Ditmarsch.

Medewerker

BEDIENING

Buitenlust zoekt een enthousiaste collega in de bediening. Het betreft een functie met een nul-urencontract en je werkt op basis van beschikbaarheid. Je bent flexibel inzetbaar en minimaal 16 jaar.

Het is mogelijk om tegen een kleine vergoeding ’s avonds mee te eten met de rest van het personeel. 

 

Herken jij jezelf in dit profiel en lijkt het je leuk  om onze gasten een fijn verblijf te geven, neem dan contact met ons op.

Dat kan via 0343-451692 of via e-mail info@buitenlust-amerongen.nl

Contactpersoon is mw. Kim van Ditmarsch.

We verwelkomen je graag in ons team!