top of page

✓ Hotel én restaurant

✓ Particulier en zakelijk

✓ Arrangementen op aanvraag

Buitenrestaurant

Op een unieke locatie eten en drinken doet u in ons buitenrestaurant te Amerongen. Ons restaurant met dorpshotel ligt op de Utrechtse Heuvelrug, waar wij onze gasten van een onvergetelijke tijd verzekeren. Dankzij de veelzijdige menukaart is er genoeg keuze voor de lunch, het diner en de borrel. U komt heerlijk tot rust, terwijl u geniet van een hapje en een drankje. Klinkt goed, nietwaar?

Reserveer direct een plek:

Eten Amerongen

Een buitenrestaurant voor elke gelegenheid

Hotel-restaurant Buitenlust is hét adres voor particuliere en zakelijke gasten. Wij stellen graag een speciaal menu samen voor u samen, maar u heeft ook de keuze uit heerlijke gerechten van onze kaart. Door onze uiteenlopende mogelijkheden, zijn we een aantrekkelijk buitenrestaurant voor bijvoorbeeld verjaardagen, bruiloften, evenementen en workshops. Waar u ook voor langskomt: u rekent op uitstekende service door ons topteam!

Maak een reservering

Komt u graag eens genieten van een hapje en drankje in ons unieke dorpshotel met buitenrestaurant? Kom dan langs bij Buitenlust en geniet van een fijne tijd. Indien gewenst kunt u aansluitend blijven overnachten in een van onze zes hotelkamers. Reserveer daarvoor een kamer door te bellen naar +31 343-451692 of het contactformulier in te vullen. U bent van harte welkom in het pittoreske Amerongen!

Bekijk ook eens:

Restaurant Amerongen | Lunch Amerongen | Amerongen eten

Amerongen eten
bottom of page