top of page

Buitenlust verzorgt

Buitenlust. Dé plek voor feesten, partijen, zakelijke bijeenkomsten, workshops maar ook kunnen we uitvaarten of condoléances met oog voor alle details en wensen voor u verzorgen.
Uiteraard kunnen we ook op locatie een catering met of zonder personeel verzorgen.

U kunt kiezen om à la carte te eten of we kunnen een menu voor u samenstellen.
Ook zijn er verschillende arrangementen te boeken. We maken een onderscheid in zakelijke en particuliere boekingen maar alle ruimtes kunnen naar uw smaak en voorkeuren worden ingericht.

Buitenlust informeert u graag over onze mogelijkheden en u mag altijd vrijblijvend een kijkje komen nemen bij ons. 

Zakelijk
Vergaderen
Zowel de Roode Kamer, de Kleine en de Grote Deel zijn te boeken voor een besloten vergadering, bedrijfsfeest of zakelijke bijeenkomsten. De prijzen van de ruimtes zijn afhankelijk van de lengte van de huur en daarom op aanvraag beschikbaar. We kunnen op aanvraag ook zorgen voor een beamer en een flipover. Geluidsapparatuur is ook te huur.

 

Eten en slapen
Als uw overleg een dag of meer in beslag neemt, kunnen we voorzien in al uw behoeften. Denk daarbij aan ontbijt, lunch of diner. Maar ook overnachten is geen enkel probleem. Tijdens alle bijeenkomsten kunnen we koffie, thee, water en mintjes komen brengen of van te voren klaarzetten. Ook frisdrank of een borrelhapje is uiteraard mogelijk.

 

Op locatie
Als u liever op uw eigen locatie wilt blijven, kunnen we verschillende types catering verzorgen. Daarin is ook veel mogelijk, zoals bijvoorbeeld inclusief servies, glaswerk of bedienend personeel. Prijzen zijn beschikbaar op aanvraag.

 

Particulier

Buitenlust houdt wel van een feestje! 
Zo hebben we mogelijkheden voor ontbijt, lunch en diner, desgewenst in buffetvorm. Maar recepties, high tea of high wine, babyshowers of bijvoorbeeld een afstudeerborrel worden bij ons ook altijd een succes. 


Als u na uw feest wilt blijven overnachten kan dat ook, uiteraard is er voor u en uw gasten de volgende ochtend ook een ontbijt beschikbaar.

NB: Wij vinden het een eer als wij u kunnen helpen om alles extra feestelijk te maken maar gebruik van confetti is bij ons niet toegestaan.

Op locatie
Als u liever op uw eigen locatie wilt blijven, kunnen we verschillende types catering verzorgen. Daarin is ook veel mogelijk, zoals bijvoorbeeld inclusief servies, glaswerk of bedienend personeel. Prijzen zijn beschikbaar op aanvraag.

U kunt ons vrijblijvend benaderen, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

bottom of page