top of page

Buitenlust is een echt dorpshotel en beschikt over vijf unieke hotelkamers, variërend van prijs.
Inchecken kan dagelijks vanaf  15:00 uur tot 19:30 uur. Uitchecken kan op de dag van vertrek tot maximaal 10:30 uur. Mocht u afwijkende aankomst- of vertrektijden hebben, kunt u dit altijd even met ons overleggen.  Alle kamerprijzen zijn exclusief ontbijt à € 16,50 per persoon en toeristenbelasting à
€ 2,60 per persoon.


Huisdieren zijn alleen in de kamers van Buitenlust toegestaan, daarvoor geldt een toeslag van € 15,- per dier. Zowel in de Napoleonschuur als de B&B op 23 zijn huisdieren niet toegestaan. De toeslag voor derde of meer personen is € 35,- per persoon. 

Tijdens de kerstdagen zijn we gewoon geopend, u kunt dan natuurlijk ook bij ons komen dineren!

Op oudejaarsdag sluit het restaurant om 17:00u en op 1 januari zijn we gesloten. Natuurlijk kunt u wel komen logeren op 31 december, de incheck is dan uiterlijk om 16:45u. U betaalt uw overnachting dan bij het inchecken. Op 1 januari 2023 serveren we geen ontbijt.

 

HOTEL

KAMER 1

Standaardkamer met tweepersoonsbed met twee losse matrassen, eigen badkamer met douche en toilet.


Prijs vanaf € 95

 

KAMER 2

Ruime kamer met tweepersoonsbed met twee losse matrassen, zithoek, eigen badkamer met douche en toilet.

 

Prijs vanaf € 100

KAMER 3

De bruidssuite met prachtige, authentieke details. Natuurlijk voorzien van een tweepersoonsbed met twee losse matrassen, een zithoekje, een open badkamer met badkuip en een dubbele douche. De kamer ligt aan de voorkant van het pand en kijkt uit op het terras.

 

Prijs vanaf € 100

KAMER 5

Ruime kamer met een tweepersoonsbed met twee losse matrassen. Ook is er een zithoekje en een eigen badkamer met douche en toilet. De kamer ligt aan de voorkant van het pand en kijkt uit op het terras.
 

Prijs vanaf € 95

KAMER 6

Knusse kamer met een tweepersoonsbed met twee losse matrassen. Deze kamer heeft een eigen badkamer met douche en toilet.
 

Prijs vanaf € 95

bottom of page