top of page

Uw gastheren- en vrouwen

IMG_2990_edited.jpg

buitenlust
pAul

Een begrip in Amerongen!
Al sinds 2000 is Paul van Roy eigenaar van Buitenlust en is hij regelmatig aanwezig om zijn gasten in de watten te leggen.

IMG_3019.jpg

Kim van
Ditmarsch

Achter de schermen onze steun en toeverlaat! Kim is onze bedrijfsleider en neemt een heel groot deel van de administratie op zich. U zult haar dus vaak tegenkomen als u via mail of telefonisch met ons in contact bent.

IMG_3006.jpg

Marion
Punt

Marion is onze Housekeeping-goeroe! Zij zorgt ervoor dat alle hotelkamers maar ook het hele pand spik en span zijn. Gelukkig doet zij dit niet alleen maar samen met een klein team.

Ons keukenteam bestaat uit Marten, Marcel en Dennis. Zij vormen gezamenlijk het creatieve brein achter onze kaart maar zijn ook in staat om dagelijks veel variatie in onze menu’s te brengen.

In de keuken is het altijd gezellig maar wordt er uiteraard ook serieus hard gewerkt! In de keuken wordt ook gebruik gemaakt van ambulante krachten Sjoerd en Milan, die zeker hun steentje bijdragen!

 

En waar zouden we zijn zonder onze afwassers! Ze schrobben en soppen dat het een lieve lust is en helpen mee om de keuken aan de strikte HACCP-voorschriften te laten voldoen.

De keuken

IMG_3014.jpg

Onze bedieningsmedewerkers. De spil van ons bedrijf en allemaal voorzien van een intrinsieke motivatie om het onze gasten naar de zin te maken!

 

Het merendeel van hen is een ambulante kracht. Zij worden op hun beurt weer aangestuurd door onze shiftleaders.
Op de foto ziet u Laura, maar het kan ook zijn dat u Cynthia, Merel, Anne, Anne Niels treft.


Buitenlust is ook een erkend leerbedrijf dus hebben we regelmatig stagiaires op de vloer, zowel in de keuken als in de bediening.

De Bediening

VACATURES

Regelmatig zijn wij op zoek naar personeel. Een actueel overzicht vindt u hier.

We verwelkomen je graag in ons team!

Medewerker

Gastheer/Gastvrouw

Buitenlust heeft per direct plek voor een allround, vaste medewerker die samen met ons iedere dag uniek maakt voor onze gasten. Bezit je onderstaande kwaliteiten en heb je ervaring in de horeca, dan zien wij in jou de ideale kandidaat!

 

Wat wij zoeken:

- Gastvrouw/gastheer voor 24 / 38 uur per week

- Ambitie en inzicht op horecagebied

- Zelfstandigheid en enthousiasme

- Flexibele inzetbaarheid

- Minimaal MBO3-niveau

- Talenkennis Engels en Duits is een pré

 

Wij bieden, naast werken in een hecht en gezellig team, een marktconform salaris en pensioenopbouw, aansluitend op de Horeca-CAO.

 

Ben jij iemand die het leuk vindt om onze gasten een fijn verblijf te geven, neem dan contact met ons op. Dat kan via 0343-451692 of via e-mail info@buitenlust-amerongen.nl

Contactpersoon is mw. Kim van Ditmarsch.

Medewerker

BEDIENING

Buitenlust zoekt een enthousiaste collega in de bediening. Het betreft een functie met een nul-urencontract en je werkt op basis van beschikbaarheid. Je bent flexibel inzetbaar en minimaal 16 jaar. Het is mogelijk om tegen een kleine vergoeding ’s avonds mee te eten met de rest van het personeel. 

 

Herken jij jezelf in dit profiel en lijkt het je leuk  om onze gasten een fijn verblijf te geven, neem dan contact met ons op.

Dat kan via 0343-451692 of via e-mail info@buitenlust-amerongen.nl

Contactpersoon is mw. Kim van Ditmarsch.

We verwelkomen je graag in ons team!

Medewerker Housekeeping

Buitenlust zoekt een enthousiaste collega in de huishoudelijke dienst.
Het betreft een functie op oproepbasis, en met name tijdens de weekenden en vakanties.

 

Samen met een collega of zelfstandig maak je het café/restaurant en de hotelkamers schoon.
Werktijden- en dagen zijn wisselend en worden in overleg geroosterd.

 

Ben jij of ken jij iemand die het leuk vindt om onze gasten een fijn verblijf te geven, neem dan contact met ons op.
Dat kan via 0343-451692 of via e-mail info@buitenlust-amerongen.nl
Contactpersoon is mw. Marion Punt

 

We verwelkomen je graag in ons team!

LEERLING kOK

 

Buitenlust zoekt een leerling kok voor minimaal 32u per week die enthousiast wordt van koken en alles wat met lekker eten te maken heeft!

Je leert de grote en kleine technieken die ervoor gaan zorgen dat jij straks weet hoe je een mooie menukaart creëert, hoe je samenwerkt in een team en hoe je goede en mooie producten inkoopt. Daarnaast weet je wat het is om hard te werken en snel te kunnen schakelen.

 

Jij volgt de opleiding tot zelfstandig werkend kok en je kent de HACCP-richtlijnen. Uiteraard word je begeleid door onze koks, die erkend leermeester zijn.

Je kunt er dus zeker van zijn dat je goed opgeleid wordt tijdens deze (stage)periode. Je werkt zowel doordeweeks als in het weekend, en je bent ook tijdens de feestdagen beschikbaar. 

Uiteraard wordt het rooster altijd in overleg gemaakt.

 

Ben jij iemand die het leuk vindt om onze gasten een fijn verblijf te geven, neem dan contact met ons op. Dat kan via 0343-451692 of via e-mail keuken.buitenlust.amerongen@gmail.com.

Je contactpersoon is Gert Doornenbal. We verwelkomen je graag in ons team!

Medewerker Spoelkeuken


Buitenlust zoekt een enthousiaste collega voor de afwas. Het betreft een functie van ongeveer acht uur per week, in de vakanties soms wat meer.
Werktijden- en dagen zijn grotendeels vast.

Je zorgt ervoor dat alle afwas netjes en schoon terug de kast in kan en als alles gedaan is, maak je samen met de koks de vloer schoon. In de keuken is het altijd gezellig maar wordt er ook keihard gewerkt. Het is mogelijk om tegen een kleine vergoeding ’s avonds mee te eten met de rest van het personeel. 

Reageren kan via 0343-451692 of via e-mail keuken.buitenlust.amerongen@gmail.com
Contactpersoon is Dennis van Appeldoorn.

We verwelkomen je graag in ons team!

Medewerker keuken

 

Buitenlust zoekt een collega in de keuken die enthousiast wordt van koken en alles wat met lekker eten te maken heeft!

 

Je werkt samen met en assisteert de drie vaste koks. Dat betekent dat je meedraait met het bereiden van de lunch- en dinergerechten en ook de dagelijks mise en place (voorbereiden van alle producten) behoort tot je werkzaamheden. ’s Avonds wordt de keuken gezamenlijk afgesloten en schoongemaakt.

 

Het betreft een functie met een nul-urencontract en je werkt op basis van beschikbaarheid. Je werktijden zijn meestal van 12:00u tot 21:00u maar diensten kunnen bij voldoende bezetting ook worden gesplitst. Je bent flexibel inzetbaar in de weekenden en vakanties en je bent minimaal 16 jaar. Het is fijn als je al ervaring hebt, maar is niet noodzakelijk. 

 

Ben jij iemand die het leuk vindt om onze gasten een fijn verblijf te geven, neem dan contact met ons op. Dat kan via 0343-451692 of via e-mail keuken.buitenlust.amerongen@gmail.com. Contactpersoon is Dennis van Appeldoorn.

We verwelkomen je graag in ons team!

bottom of page