Uw gastheren- en vrouwen

IMG_2990_edited.jpg

buitenlust
pAul

Een begrip in Amerongen!
Al sinds 2000 is Paul van Roy eigenaar van Buitenlust en is hij regelmatig aanwezig om zijn gasten in de watten te leggen.

IMG_3019.jpg

Kim van
Ditmarsch

Achter de schermen onze steun en toeverlaat! Kim is onze bedrijfsleider en neemt een heel groot deel van de administratie op zich. U zult haar dus vaak tegenkomen als u via mail of telefonisch met ons in contact bent.

IMG_2996.jpg

Paula
Beekman

Paula is onze restaurantmanager. Zij zorgt voor de roosters, werkoverleggen, de social media-kanalen  en ze is vooral op de dag te vinden bij Buitenlust om te zorgen dat alles gestroomlijnd verloopt.

IMG_3006.jpg

Marion
Punt

Marion is onze Housekeeping-goeroe! Zij zorgt ervoor dat alle hotelkamers maar ook het hele pand spik en span zijn. Gelukkig doet zij dit niet alleen maar samen met een klein team.

Ons keukenteam bestaat uit Marten, Marcel en Dennis. Zij vormen gezamenlijk het creatieve brein achter onze kaart maar zijn ook in staat om dagelijks veel variatie in onze menu’s te brengen.

In de keuken is het altijd gezellig maar wordt er uiteraard ook serieus hard gewerkt! In de keuken wordt ook gebruik gemaakt van ambulante krachten Sjoerd en Milan, die zeker hun steentje bijdragen!

 

En waar zouden we zijn zonder onze afwassers! Ze schrobben en soppen dat het een lieve lust is en helpen mee om de keuken aan de strikte HACCP-voorschriften te laten voldoen.

De keuken

IMG_3014.jpg

Onze bedieningsmedewerkers. De spil van ons bedrijf en allemaal voorzien van een intrinsieke motivatie om het onze gasten naar de zin te maken!

 

Het merendeel van hen is een ambulante kracht. Zij worden op hun beurt weer aangestuurd door onze shiftleaders.
Op de foto ziet u Laura, maar het kan ook zijn dat u Cynthia, Merel, Anne, Anne Niels treft.


Buitenlust is ook een erkend leerbedrijf dus hebben we regelmatig stagiaires op de vloer, zowel in de keuken als in de bediening.

De Bediening

VACATURES

Regelmatig zijn wij op zoek naar personeel. Een actueel overzicht vindt u hier.

We verwelkomen je graag in ons team!

Medewerker

Gastheer/Gastvrouw

Buitenlust heeft per 1 september a.s. plek voor een allround, vaste medewerker die samen met ons iedere dag uniek maakt voor onze gasten. Bezit je onderstaande kwaliteiten en heb je ervaring in de horeca, dan zien wij in jou de ideale kandidaat!

 

Wat wij zoeken:

- Gastvrouw/gastheer voor 24 / 38 uur per week

- Ambitie en inzicht op horecagebied

- Zelfstandigheid en enthousiasme

- Flexibele inzetbaarheid

- Minimaal MBO3-niveau

- Talenkennis Engels en Duits is een pré

 

Wij bieden, naast werken in een hecht en gezellig team, een marktconform salaris en pensioenopbouw, aansluitend op de Horeca-CAO.

 

Ben jij iemand die het leuk vindt om onze gasten een fijn verblijf te geven, neem dan contact met ons op. Dat kan via 0343-451692 of via e-mail info@buitenlust-amerongen.nl

Contactpersoon is mw. Kim van Ditmarsch.

Medewerker

BEDIENING

Buitenlust zoekt een enthousiaste collega in de bediening. Het betreft een functie met een nul-urencontract en je werkt op basis van beschikbaarheid. Je bent flexibel inzetbaar en minimaal 16 jaar. Het is mogelijk om tegen een kleine vergoeding ’s avonds mee te eten met de rest van het personeel. 

 

Herken jij jezelf in dit profiel en lijkt het je leuk  om onze gasten een fijn verblijf te geven, neem dan contact met ons op.

Dat kan via 0343-451692 of via e-mail info@buitenlust-amerongen.nl

Contactpersoon is mw. Kim van Ditmarsch.

We verwelkomen je graag in ons team!

Medewerker Spoelkeuken


Buitenlust zoekt een enthousiaste collega voor de afwas. Het betreft een functie van ongeveer acht uur per week, in de vakanties soms wat meer.
Werktijden- en dagen zijn grotendeels vast.

Je zorgt ervoor dat alle afwas netjes en schoon terug de kast in kan en als alles gedaan is, maak je samen met de koks de vloer schoon. In de keuken is het altijd gezellig maar wordt er ook keihard gewerkt. Het is mogelijk om tegen een kleine vergoeding ’s avonds mee te eten met de rest van het personeel. 

Reageren kan via 0343-451692 of via e-mail keuken.buitenlust.amerongen@gmail.com
Contactpersoon is Marten Stortelder.

We verwelkomen je graag in ons team!

Medewerker

ontbijt

Buitenlust zoekt een enthousiaste, vroege vogel die zelfstandig kan zorgen voor het ontbijt van onze hotelgasten.

Het betreft een functie van ongeveer 15 tot 25 uur per week, afhankelijk van je eigen beschikbaarheid.  Jouw werkdag start om 07:00u en je bent meestal rond 12:00u klaar.  Werktijden- en dagen zijn grotendeels vast.
Je begint met een tijdelijk contract wat op termijn kan worden omgezet naar een vast contract, conform de Horeca-CAO.

Het ontbijt wordt met zorg klaargezet op het buffet en jij zorgt ervoor dat het er steeds netjes uitziet en op tijd wordt aangevuld. Als de gasten vragen om iets extra’s, dan kun je dat ook regelen, natuurlijk. Verder kun je gasten ook uitchecken en zorg je er vervolgens voor dat alles klaarstaat voor de volgende dag. 

Reageren kan via 0343-451692 of via info@buitenlust-amerongen.nl
Contactpersoon is mw. Kim van Ditmarsch.

We verwelkomen je graag in ons team!