top of page

✓ Hotel én restaurant

✓ Particulier en zakelijk

✓ Arrangementen op aanvraag

Genieten van een lunch in Amerongen

Zoekt u een gezellig restaurant voor een lunch in Amerongen? Buitenlust is het dorpshotel van Amerongen en beschikt over alle ingrediënten voor een smaakvolle lunch. We hebben een uitgebreide lunchkaart en houden altijd rekening met een eventuele voedselallergie en/of -intolerantie. Laat ons de lunch voor u verzorgen en geniet van een fijne tijd in ons restaurant.

Reserveer direct een plek:

Eten Amerongen

Een lunch in ons restaurant in Amerongen is altijd een goed idee

Gunt u uw partner en uzelf graag een mooi cadeau? Dan is de keuze om te gaan lunchen snel gemaakt. Met welke reden u ook kiest voor een lunch, eten en drinken is altijd gezellig bij Buitenlust in Amerongen. Ons hotel-restaurant bevindt zich in een historisch pand en is omgeven met veel groen. U vertoeft dus in een rustige en historische omgeving. Een beter decor is er niet!

Reserveer een tafel in ons restaurant

Buitenlust is hét adres voor de lunch, maar ook voor een gezellige borrel of een uitgebreid diner bent u van harte welkom. Wilt u langskomen voor een smakelijke lunch in ons hotel-restaurant te Amerongen? Reserveer dan tijdig een plaats op het terras of in het restaurant van Buitenlust. Bel hiervoor naar +31 343-451692 of reserveer online. We zien u graag verschijnen!

Bekijk ook eens:

Wijnarrangement Amerongen | High tea Amerongen | Diner Amerongen

Amerongen eten
bottom of page