top of page

✓ Hotel én restaurant

✓ Particulier en zakelijk

✓ Arrangementen op aanvraag

Een smakelijk diner in Amerongen

Genieten tijdens een diner in Amerongen? Dan zit u bij Buitenlust helemaal goed. Smaakvol eten bereiden is onze specialiteit. Daarnaast bezorgen we u graag een fijne tijd in ons restaurant met uitstekende service. Binnen of buiten eten, in ons hotel-restaurant kan het allebei. Kom daarom genieten van een diner bij Buitenlust in Amerongen en ervaar onze gastvrijheid zelf.

Reserveer direct een plek:

Eten Amerongen

Waarom kiezen voor een diner bij ons restaurant in Amerongen?

Wij zijn er voor de lunch, de borrel, maar ook zeker voor het diner. In ons restaurant en op het terras is er voldoende plaats voor u en uw familie, vrienden en kennissen. Met een veelzijdige menukaart bieden we voor iedereen wat wils aan. Heeft u wat te vieren en wilt u een feestelijk diner organiseren in Amerongen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen diners voor zowel particuliere als zakelijke gasten.

Maak direct een reservering

Buitenlust in Amerongen is dé plek voor een sfeervol diner, maar ook voor al uw feesten, partijen en workshops. Boekt u een arrangement in ons hotel-restaurant, dan is het altijd mogelijk om een menu op maat samen te stellen. Overnachten in een van onze hotelkamers is eveneens een optie. Kortom: wij zijn dé locatie in Amerongen voor uw diner of andere (feestelijke) gelegenheid. Mogen we een topdiner voor u bereiden? Maak dan een reservering door contact met ons op te nemen via +31 343-451692 of het contactformulier.

Bekijk ook eens:

Wijnarrangement Amerongen | Verjaardag vieren Amerongen | Amerongen eten

Amerongen eten
bottom of page