top of page

✓ Hotel én restaurant

✓ Particulier en zakelijk

✓ Arrangementen op aanvraag

In Amerongen een hapje eten

Zoekt u een sfeervolle locatie in Amerongen om een hapje te eten? U bent van harte welkom bij Buitenlust. Wij zijn een prachtig dorpshotel met restaurant in het schilderachtige Amerongen en bieden volop mogelijkheden aan voor een overheerlijke lunch of een uitgebreid diner. En ook voor een borrel in de namiddag bent u natuurlijk meer dan welkom op ons mooie terras!

Reserveer direct een plek:

Eten Amerongen

Kies voor ons restaurant in Amerongen als u ontspannen wilt gaan eten

Amerongen is een eeuwenoud dorp en wordt ook wel gezien als het pareltje op de Utrechtse Heuvelrug. Logisch dat u met plezier op de fiets stapt om de omgeving beter te leren kennen. Hoe fijn is het om na uw rit aan te schuiven in ons restaurant voor koffie met appelgebak, een lunch, gezellige borrel of een smakelijk diner? Met onze veelzijdige menukaart bieden we voor iedereen wat wils aan.

Bel ons om te reserveren

In Amerongen eten met familie of vrienden is altijd gezellig. Vooral als u dit doet in ons sfeervolle dorpshotel genaamd Buitenlust. Wij zijn naast de perfecte locatie om te gaan eten, ook dé plek voor feesten, partijen, zakelijke bijeenkomsten en workshops. Laat ons een menu samenstellen voor uw arrangement of reserveer een tafel in ons restaurant te Amerongen om gezellig te komen eten via +31 343-451692 of het contactformulier.

Bekijk ook eens:

High tea Amerongen | Buitenrestaurant | Koffiezaak Amerongen

Amerongen eten
bottom of page