top of page

✓ Hotel én restaurant

✓ Particulier en zakelijk

✓ Arrangementen op aanvraag

Koffiezaak in Amerongen

Drinkt u graag een kopje koffie bij een goede koffiezaak in Amerongen? Kom dan koffie drinken bij Buitenlust, hét dorpshotel van Amerongen. Thuis genieten van een kopje koffie kan natuurlijk ook, maar het is veel leuker om dit te doen in een gezellig hotel-restaurant. Daarbij serveren we bij Buitenlust ook ons beroemde appelgebak, dat u zeker eens geprobeerd moet hebben.

Reserveer direct een plek:

Eten Amerongen

Koffie drinken en andere arrangementen bij onze koffiezaak in Amerongen

Heeft u trek in een lekker kopje koffie en zoekt u daarom een geschikte koffiezaak in Amerongen? Stap gerust eens binnen bij Buitenlust of zoek een plaats uit op het buitenterras. Bij ons geniet u in alle rust van koffie en thee, inclusief een heerlijke taartpunt. Uiteraard kunt u bij ons ook lunchen, dineren, borrelen of een feest vieren. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid!

Reserveer een tafeltje

Komt u koffie drinken bij dé koffiezaak van Amerongen? Wij zijn iedere dag geopend en doen er alles aan om het u naar de zin te maken. Bespreek ook gerust uw wensen met ons omtrent een specifiek arrangement; wij denken te allen tijde graag met u mee. Als u zeker wilt zijn van een tafeltje, reserveert u het best vooraf door contact met ons op te nemen via +31 343-451692 of het contactformulier in te vullen. Natuurlijk bent u ook zonder reservering van harte welkom!

Bekijk ook eens:

Restaurant Amerongen | High tea Amerongen | Lunch Amerongen

Amerongen eten
bottom of page