top of page

✓ Hotel én restaurant

✓ Particulier en zakelijk

✓ Arrangementen op aanvraag

High tea in Amerongen

Bij een high tea op een locatie in Amerongen denkt u aan heerlijke, zoete en hartige lekkernijen. Natuurlijk geniet u het liefst van een high tea buiten de deur en daarom bent u van harte welkom bij Buitenlust. Ons gezellige hotel-restaurant is de ideale locatie voor een gezellige tijd met vriendinnen, zussen of moeders. Wij leggen u tijdens een high tea in ons restaurant in Amerongen volledig in de watten.

Reserveer direct een plek:

Eten Amerongen

Genieten van de omgeving en smakelijke hapjes tijdens een high tea in Amerongen

Een high tea bij Buitenlust is een uitstekende keuze, want u vertoeft in een groene en rustige omgeving. Het eten en drinken is natuurlijk van de allerbeste kwaliteit. En uiteraard wordt u volledig ontzorgd door ons team en dus is een fijne tijd te allen tijde gegarandeerd. Wilt u liever een high tea op locatie in Amerongen organiseren? Ook dat kan. Wij verzorgen namelijk ook verschillende types catering op locatie!

Ontdek dé plek voor al uw feesten en partijen

Heeft u wat te vieren en doet u dit het liefst in een mooi restaurant? Boek dan een high tea-arrangement bij Buitenlust in Amerongen. Daarnaast zijn we ook de ideale locatie voor allerlei andere feesten en partijen. Zowel particuliere als zakelijke gasten weten ons te vinden. Komt u ook bij ons langs? Bel dan naar +31 343-451692 of vul het contactformulier in om te reserveren.

Bekijk ook eens:

Diner Amerongen | Buitenrestaurant | Koffiezaak Amerongen

Amerongen eten
bottom of page