buitenlust 2.0

Nadat in maart 2020 de Corona-pandemie de horeca heel hard raakte, is Buitenlust gaan zoeken om op een goede manier in bedrijf te kunnen blijven en het contact met onze gasten te kunnen blijven behouden. Binnen een paar dagen hadden we een bezorgservice op poten en niet veel later volgde daar ons Italiaanse ijskarretje met heerlijk schepijs op. Het heeft ons goed gedaan dat onze gasten ons in deze periode bleven steunen en in groten getale bij ons bleven bestellen! Daarom gaan we ook nu nog door met de bezorgservice en blijft ook afhalen mogelijk.

Wij bezorgen van woensdag tot en met zondag, tussen 17:30 en  19:30 uur. Houd u rekening met een interval van 45 minuten van bestelling tot bezorging.

Omdat de regelgeving vanuit de overheid voor zowel u als ons belangrijk is, hebben we een aantal huisregels opgesteld. Zo blijft een bezoek aan Buitenlust veilig en kunnen wij zorgen dat gastvrijheid en gezondheid hand in hand gaan. Voor een bezoek aan ons hotel zijn ook regels opgesteld. Deze ontvangt u bij aankomst. Momenteel is het helaas niet mogelijk om uw cadeaukaarten en/of dinercheques bij ons te verzilveren. Wij zullen het laten weten wanneer dit wel weer mogelijk is.

1/1

© 2020 Buitenlust

All rights reserved

  • Facebook
  • Instagram
  • TripAdvisor