top of page

buitenlust 2.0

Nadat in maart 2020 de Corona-pandemie de horeca heel hard raakte, is Buitenlust gaan zoeken om op een goede manier in bedrijf te kunnen blijven en het contact met onze gasten te kunnen blijven behouden. Binnen een paar dagen hadden we een bezorgservice op poten en niet veel later volgde daar ons Italiaanse ijskarretje met heerlijk schepijs op.

Helaas blijkt het nodig om nu opnieuw onze deuren te sluiten.

Gelukkig mag ons hotel wel open blijven en serveren we voor onze hotelgasten een heerlijk ontbijt en diner. Ook gaan we door met de bezorgservice en blijft ook afhalen mogelijk.

Wij bezorgen van woensdag tot en met zondag, tussen 17:30 en  19:30 uur. Houd u rekening met een interval van 45 minuten van bestelling tot bezorging.

Omdat de regelgeving vanuit de overheid voor zowel u als ons belangrijk is, hebben we een aantal huisregels opgesteld.  Bij binnenkomst is het verplicht uw handen te ontsmetten. Onze gastheer of gastheer wijst u uw tafel, er is helaas geen vrije plaats keuze. Wij maken gebruik van uitserveertafels en bedienen niet aan tafel en alle tafels en stoelen staan op 1,5m afstand. Daarom mogen tafels en stoelen ook niet zomaar worden verplaatst. Ons personeel is altijd leidend maar uiteraard doen wij er alles aan om het u zoveel mogelijk naar de zin te maken.
Uw bezoek aan Buitenlust is veilig en wij zorgen  ervoor dat gastvrijheid en gezondheid hand in hand gaan.
Onze huisregels staan ook op het bord bij de ingang, mocht u ze willen nalezen. Voor een bezoek aan ons hotel zijn ook regels opgesteld, deze ontvangt u bij aankomst.
Verder verstrekken wij op tafel een QR-code waarmee u naar de website van www.horeca-intake.nl wordt geleid waarop u uw gegevens kunt invullen. Deze gegevens worden zorgvuldig opgeslagen en worden nooit verstrekt aan niet-belanghebbenden.
Na twee weken worden alle gegevens vernietigd.

Coronaformulier.jpg
bottom of page