fotoboek
fotoboek
Lunchmenu 3 gangen - € 13,13
x
  • Voorgerecht

    Dagsoep

    Garnalen cocktail. Rose garnalen, cocktailsaus

    - Als voorgerecht

    Boeren paté, rabarber chutney

    - Als voorgerecht

    Los te bestellen á € 9,50

    - Als voorgerecht

    Hoofdgerecht

    Vis van de dag, salsa verde

    - Als hoofdgerecht

    Plaattaart, zachte geitenkaas, groene groente, pesto, veldsla

    - Als hoofdgerecht

    Gepekeld varkensfilet uit het Gaasterland, honing-mosterdsaus

    - Als hoofdgerecht

    Los te bestellen á € 18,50

    - Als hoofdgerecht

    Dessert

    Creatie van de chef

    Los te bestellen á € 6,50

    Lunchmenu 2 gangen - € 17,75
    x
  • Voorgerecht

    Dagsoep

    Garnalen cocktail. Rose garnalen, cocktailsaus

    - Als voorgerecht

    Boeren paté, rabarber chutney

    - Als voorgerecht

    Los te bestellen á € 9,50

    - Als voorgerecht

    Hoofdgerecht

    Vis van de dag, salsa verde

    - Als hoofdgerecht

    Plaattaart, zachte geitenkaas, groene groente, pesto, veldsla

    - Als hoofdgerecht

    Gepekeld varkensfilet uit het Gaasterland, honing-mosterdsaus

    - Als hoofdgerecht

    Los te bestellen á € 18,50

    - Als hoofdgerecht

    Losse gerechten
  • Broodjes

    Bruin vloerbrood met jonge of oude boerenkaas en een crème van tuinkers

    € 5.95

    Pistolet, ambachtelijke kroket, mosterd mayonaise, huzaren salade

    € 7,25

    Wit vloerbrood met beenham en honingmosterdsaus

    € 5,95

    Vloerbrood brie, honing, noten, paprika, rucola

    € 7,-

    Boerenbol, rosbief, ei, tomaat, avocadopesto

    € 8,50

    Rustico waldkorn, gerookte kip, ingelegde ananas, gegrilde rode ui, Baharat

    € 8,-

    Broodje, eisalade, gerookte zalm

    € 9,-

    Uitsmijter

    Uitsmijter ham, kaas en/of spek met wit of bruin vloerbrood

    € 8,75

    Soepen

    Koude soep van watermeloen, gamba spiesje

    € 8,50

    Knolselderijsoep, prei, hazelnoot

    € 7,-

    Voorgerechten en salades

    Steak tartaar, gepocheerd ei, toast

    - Als voorgerecht

    € 13,50

    Salade mozzarella, kersen, amandelen, croutons

    - Als voorgerecht

    € 12,50

    Salade, ingelegde bloemkool, avocado, Parmaham, kerrie uitjes

    - Als voorgerecht

    € 10,50

    Carpaccio met truffelsaus, rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

    - Als voorgerecht

    € 12,50 met eendenlever 17,50

    Hoofdgerechten

    Salade mozzarella, kersen, amandelen, croutons

    - Als hoofdgerecht

    € 20,50

    Salade, ingelegde bloemkool, avocado, Parmaham, kerrie uitjes

    - Als hoofdgerecht

    € 18,50

    Steak tartaar, gepocheerd ei, toast

    - Als hoofdgerecht

    € 23,50

    Couscous salade, Feta, rode ui, tomaat, kruiden, Merquez worstjes

    - Als hoofdgerecht

    € 18,-

    Gebakken biefstuk, bearnaisesaus

    - Als hoofdgerecht

    € 28,-

    Kipdijsaté met pindasaus, friet, kroepoek, atjar en brood

    - Als hoofdgerecht

    € 17,75

    Op de huid gebakken kabeljauwfilet, zoet-zure citroen, tijm

    - Als hoofdgerecht

    € 20,-

    Carpaccio met truffelsaus, rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

    - Als hoofdgerecht

    € 18,50 met eendenlever 26,-

    Kindermenu: frites + kroket, frikandel of kipnuggets + appelmoes & fritessaus & cake-ijs versieren

    € 8,-

    Nagerechten

    Huisgemaakte bonbons, 5 stuks in een zakje

    € 6,75

    Grand dessert; proeverij van alle drie de desserts

    € 10,-

    Zelf gemaakte likeuren. Proef ze maar eens.

    € 5,50

    Crème brûlée van lavendel

    € 8,-

    Crème brûlée van lavendel (just for the taste)

    € 4,50

    Kaastegel, vijgencompôte, kletzenbrood, noten

    € 13,50

    Oud Hollandse sorbet

    € 8,50

    Oud Hollandse sorbet (jftt.)

    € 5,-

    Aardbeien Romanoff: aardbei, vanille-ijs, Romanoffsaus, meringue (just for the taste)

    € 5,-

    Aardbeien Romanoff: aardbei, vanille-ijs, Romanoffsaus, meringue

    € 8,-

    Diverse dessertwijnen (zie wijnkaart)

    € 6,- 7,50

    Nieuwsbrief ........

    Volg ons op:

    Laatste tweet

    2-gangenlunch € 17,75 p.p.

    3-gangenmenu € 21,50 p.p.
    (lunchmenu tot 17:00 uur)

  • Voorgerecht
    Dagsoep
    of
    Garnalen cocktail. Rose garnalen, cocktailsaus
    of
    Boeren paté, rabarber chutney
    of
    Los te bestellen á € 9,50
    Hoofdgerecht
    Vis van de dag, salsa verde
    of
    Plaattaart, zachte geitenkaas, groene groente, pesto, veldsla
    of
    Gepekeld varkensfilet uit het Gaasterland, honing-mosterdsaus
    of
    Los te bestellen á € 18,50
    Dessert
    Creatie van de chef
    of
    Los te bestellen á € 6,50
    • Burg. Jhr. H v.d. Boschstraat 13
    • 3958CA Amerongen
    • info@buitenlust-amerongen.nl
    •  
    • Tel: 0343-451692
    •  
    • Openingstijden:
    • 7 dagen per week vanaf 9:00