fotoboek
fotoboek
Lunchmenu 3 gangen - € 13,13
x
  • Voorgerecht
    Hoofdgerecht
    Dessert
    Lunchmenu 2 gangen - € 17,75
    x
  • Voorgerecht
    Hoofdgerecht
    Losse gerechten
  • Broodjes

    Bruin vloerbrood met jonge of oude boerenkaas en een crème van tuinkers

    € 5.95

    Pistolet, ambachtelijke kroket, mosterd mayonaise, huzaren salade

    € 7,25

    Wit vloerbrood met beenham en honingmosterdsaus

    € 5,95

    Vruchten-notenbrood, gorgonzola, stoofpeer, noten

    € 9,50

    Vloerbrood, kipkerrie salade, ingelegde bloemkool, zoet-zure komkommer

    € 7,50

    Pita, chorizo, geitenkaas, courgette, cerise tomaat

    € 7,-

    Vloerbrood, filet Amerongen, gele uitjes, ei

    € 9,-

    Uitsmijter

    Uitsmijter ham, kaas en/of spek met wit of bruin vloerbrood

    € 8,75

    Soepen

    Vegetarische groentesoep

    € 6,50

    Pastinaaksoep met zoete aardappel en geroosterde amandel

    € 8,-

    Voorgerechten en salades

    Gestoofd varkentje met knolselderij, truffel chips en kantjes van aardappel

    - Als voorgerecht

    € 12,50

    Salade van gerookte zalm, sausje van Sauvignon, venkel, radijs en raddichio

    - Als voorgerecht

    € 12,50

    Salade oude kaas met noten, dadel, sinaasappel en gemberdressing

    - Als voorgerecht

    € 11,50

    Carpaccio met truffelsaus, rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

    - Als voorgerecht

    € 12,50 met eendenlever 17,50

    Hoofdgerechten

    Truffelrisotto met paddenstoelen, spinazie en gepocheerd eitje

    - Als hoofdgerecht

    € 18,-

    Salade van gerookte zalm, sausje van Sauvignon, venkel, radijs en raddichio

    - Als hoofdgerecht

    € 20,50

    Hertenbiefstuk met een jus van bramen en rozemarijn

    - Als hoofdgerecht

    € 25,-

    Op de huid gebakken dorade met tomaten salie saus

    - Als hoofdgerecht

    € 20,-

    Salade oude kaas met noten, dadel, sinaasappel en gemberdressing

    - Als hoofdgerecht

    € 19,50

    Kipdijsaté met pindasaus, friet, kroepoek, atjar en brood

    - Als hoofdgerecht

    € 17,75

    Carpaccio met truffelsaus, rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

    - Als hoofdgerecht

    € 18,50 met eendenlever 26,-

    Kindermenu: frites + kroket, frikandel of kipnuggets + appelmoes & fritessaus & cake-ijs versieren

    € 8,-

    Nagerechten

    Huisgemaakte bonbons, 5 stuks in een zakje

    € 6,75

    Tarte tartin van pruimen met noten ijs en een saus van glühwein

    € 5,-

    Tarte tartin van pruimen met noten ijs en een saus van glühwein

    € 8,-

    Crème brulee van speculaas

    € 8,-

    Zelf gemaakte likeuren. Proef ze maar eens!

    € 5,50

    Crème brulee van speculaas (just for the taste)

    € 4,50

    Rubiks: Marshmallow tonkaboon, gemarineerde ananas, watermeloen, kaneelparfait

    € 8,50

    Rubiks: Marshmallow tonkaboon, gemarineerde ananas, watermeloen, kaneelparfait (jftt.)

    € 5,-

    Appel gelei taartje met een mousse van 5 spice kruiden en rum-rozijnen ijs (just for the taste)

    € 5,-

    Appel gelei taartje met een mousse van 5 spice kruiden en rum-rozijnen ijs

    € 8,50

    Diverse dessertwijnen (zie wijnkaart)

    € 6,- 7,50

    Nieuwsbrief ........

    Volg ons op:

    Laatste tweet

    2-gangenlunch € 17,75 p.p.

    3-gangenmenu € 21,50 p.p.
    (lunchmenu tot 17:00 uur)

  • Voorgerecht
    Hoofdgerecht
    Dessert
    • Burg. Jhr. H v.d. Boschstraat 13
    • 3958CA Amerongen
    • info@buitenlust-amerongen.nl
    •  
    • Tel: 0343-451692
    •  
    • Openingstijden:
    • 7 dagen per week vanaf 9:00