fotoboek
fotoboek
Lunchmenu 3 gangen - € 13,13
x
  • Voorgerecht

    Dagsoep

    Tompouce met mousse van vis, rode biet, choggia biet

    - Als voorgerecht

    Rosbief van rib-eye, gepofte en gerookte knoflooksaus, kappertjes

    - Als voorgerecht

    Los te bestellen á € 9,50

    - Als voorgerecht

    Hoofdgerecht

    Vis van de dag, romescosaus

    - Als hoofdgerecht

    Indonesië Rendang, rijst, emping

    - Als hoofdgerecht

    Griekse quiche, feta, rode ui, olijven, tomaat

    - Als hoofdgerecht

    Los te bestellen á € 18,50

    - Als hoofdgerecht

    Dessert

    Creatie van de chef

    Los te bestellen á € 6,50

    Lunchmenu 2 gangen - € 17,75
    x
  • Voorgerecht

    Dagsoep

    Tompouce met mousse van vis, rode biet, choggia biet

    - Als voorgerecht

    Rosbief van rib-eye, gepofte en gerookte knoflooksaus, kappertjes

    - Als voorgerecht

    Los te bestellen á € 9,50

    - Als voorgerecht

    Hoofdgerecht

    Vis van de dag, romescosaus

    - Als hoofdgerecht

    Indonesië Rendang, rijst, emping

    - Als hoofdgerecht

    Griekse quiche, feta, rode ui, olijven, tomaat

    - Als hoofdgerecht

    Los te bestellen á € 18,50

    - Als hoofdgerecht

    Losse gerechten
  • Broodjes

    Bruin vloerbrood met jonge of oude boerenkaas en een crème van tuinkers

    € 5.95

    Pistolet, ambachtelijke kroket, mosterd mayonaise, huzaren salade

    € 7,25

    Wit vloerbrood met beenham en honingmosterdsaus

    € 5,95

    Spring bread, roomkaas, peultjes, doperwten, paprika, botersla

    € 9,-

    Baguette met varkensfilet van de BBQ, salie, knoflook, raddichio sla, mosterd

    € 8,50

    Waldkorn met tonijnsalade, gefermenteerde rode ui en paprika

    € 8,-

    Toast met gerookte geitenkaas, tomaten-dille jam, sinaasappel, salade

    € 8,50

    Uitsmijter

    Uitsmijter ham, kaas en/of spek met wit of bruin vloerbrood

    € 8,75

    Soepen

    Venkelsoep, gewokte spinazie, gamba

    € 8,50

    Kerrie kokos soep, sereh, prei, taugé

    € 7,50

    Voorgerechten en salades

    Courgette caprese, mozzarella, cherry tomaat, balsamico

    - Als voorgerecht

    € 15,-

    Pasta penne salade, kip, ei, ansjovis, little gem, Parmezaanse kaas, croutons

    - Als voorgerecht

    € 15,-

    Bonbon van zalm, paprika bouillon, dille olie, bleekselderij, pastinaak

    - Als voorgerecht

    € 15,-

    Carpaccio met truffelsaus, rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

    - Als voorgerecht

    € 12,50 met eendenlever 17,50

    Hoofdgerechten

    Tagliatelle, tomatensaus, gegrilde groenten, portabello

    - Als hoofdgerecht

    € 17,-

    Pasta penne salade, kip, ei, ansjovis, little gem, Parmezaanse kaas, croutons

    - Als hoofdgerecht

    € 19,50

    Gebakken eendenborst, jus van karamel en ontbijtkoek

    - Als hoofdgerecht

    € 22,50

    Op de huid gebakken koolvisfilet, granaatappel salsa

    - Als hoofdgerecht

    € 23,-

    Kipdijsaté met pindasaus, friet, kroepoek, atjar en brood

    - Als hoofdgerecht

    € 17,75

    Gebraden entrecôte, bourbon-bacon-chili compôte

    - Als hoofdgerecht

    € 28,-

    Carpaccio met truffelsaus, rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

    - Als hoofdgerecht

    € 18,50 met eendenlever 26,-

    Kindermenu: frites + kroket, frikandel of kipnuggets + appelmoes & fritessaus & cake-ijs versieren

    € 8,-

    Nagerechten

    Huisgemaakte bonbons, 5 stuks in een zakje

    € 6,75

    Grand dessert; proeverij van alle drie de desserts

    € 10,-

    Zelf gemaakte likeuren. Proef ze maar eens.

    € 5,50

    Crème brûlée van witte thee, lavendel

    € 8,-

    Crème brûlée van witte thee, lavendel (just for the taste)

    € 4,50

    Kaastegel, vijgencompôte, kletzenbrood, noten

    € 13,50

    Chocolade cheesecake, zeezout, karamel, yoghurt ijs

    € 8,50

    Chocolade cheesecake, zeezout, karamel, yoghurt ijs (jftt.)

    € 5,-

    Wentelteefje, vijg, rode bessen, honing, vanille ijs (just for the taste)

    € 5,-

    Wentelteefje, vijg, rode bessen, honing, vanille ijs

    € 8,-

    Diverse dessertwijnen (zie wijnkaart)

    € 6,- 7,50

    Nieuwsbrief ........

    Volg ons op:

    Laatste tweet

    2-gangenlunch € 17,75 p.p.

    3-gangenmenu € 21,50 p.p.
    (lunchmenu tot 17:00 uur)

  • Voorgerecht
    Dagsoep
    of
    Tompouce met mousse van vis, rode biet, choggia biet
    of
    Rosbief van rib-eye, gepofte en gerookte knoflooksaus, kappertjes
    of
    Los te bestellen á € 9,50
    Hoofdgerecht
    Vis van de dag, romescosaus
    of
    Indonesië Rendang, rijst, emping
    of
    Griekse quiche, feta, rode ui, olijven, tomaat
    of
    Los te bestellen á € 18,50
    Dessert
    Creatie van de chef
    of
    Los te bestellen á € 6,50
    • Burg. Jhr. H v.d. Boschstraat 13
    • 3958CA Amerongen
    • info@buitenlust-amerongen.nl
    •  
    • Tel: 0343-451692
    •  
    • Openingstijden:
    • 7 dagen per week vanaf 9:00