fotoboek
fotoboek

Jazzconcert zaterdag 9 februari a.s. in de Napoleonschuur in Amerongen

11 Jan 2019 - Cafe Restaurant Hotel Buitenlust

Saxofonist van wereldklasse en winnaar Boy Edgar prijs

Zaterdag 9 februari presenteert Buitenlust in samenwerking met de Napoleonschuur een Jazzconcert met het Yuri Honing Acoustic Quartet. Kom zaterdag 9 februari genieten van deze prachtige muziek in de Napoleonschuur in Amerongen. Maak er een compleet avondje uit van, dineer voor het concert in één van deze vier deelnemende restaurants in Amerongen: Buitenlust, De Hooge Heerlijckheid, Herberg Den Rooden Leeuw en Il Sogno Zuylestein.

Saxofonist Yuri Honing staat al jaren aan de internationale top. Hij speelde met grootheden als Pat Metheny, Charlie Haden, Ibrahim Maalouf en Paul Bley. Daarnaast werd hij in 2012 bekroond met de Boy Edgar Prijs, de meest prestigieuze Nederlandse jazzprijs. Een concert met Honing en zijn band is altijd iets bijzonders en gaat veel verder dan een regulier jazzconcert. Honing, die bekend staat om het mixen van muziekstijlen, laat meeslepende melodieën de boventoon voeren en combineert op indrukwekkende wijze, jazz, pop, klassieke en zelfs oude muziek.

Bij de vier deelnemende restaurants Buitenlust, De Hooge Heerlijckheid, Herberg Den Rooden Leeuw en Il Sogno Zuylestein kunt u kaartjes voor het concert kopen en uw diner reserveren. Zij zorgen ervoor dat u zaterdag 9 februari voor aanvang van het concert kunt dineren en op tijd bij het concert aanwezig zijn. 

Locatie concert Yuri Honing: Napoleonschuur Burg.Jhr. H.van den Boschstraat 44, 3958 CD Amerongen
Zaal open 19.30 uur Aanvang 20.15 uur

Toegangsprijs €30,- incl. koffie en friandises

Kaartverkoop & Jazz-Diner reserveringen: bij Buitenlust (Burg. Jhr. H. van den Boschstraat 13 Amerongen), De Hooge Heerlijckheid (Overstraat 18 Amerongen), Herberg Den Rooden Leeuw (Drostestraat 35 Amerongen) en Il Sogno Zuylestein (Rijksstraatweg 3 Leersum).

Wij hopen u op zaterdag 9 februari te ontmoeten.Nieuwsbrief ........

Volg ons op:

Laatste tweet

2-gangenlunch € 17,75 p.p.

3-gangenmenu € 21,50 p.p.
(lunchmenu tot 17:00 uur)

 • Voorgerecht
  Hoofdgerecht
  Dessert
  • Burg. Jhr. H v.d. Boschstraat 13
  • 3958CA Amerongen
  • info@buitenlust-amerongen.nl
  •  
  • Tel: 0343-451692
  •  
  • Openingstijden:
  • 7 dagen per week vanaf 9:00