Menukaart


Broodjes
Bruin vloerbrood met jonge of oude boerenkaas en een crème van tuinkers 5.95
Pistolet met ambachtelijke kroket met mosterdmayonaise en salade 7,25
Wit vloerbrood met beenham en honingmosterdsaus 5,95
Bruin vloerbrood, zachte geitenkaas, bieten, Hummus en noten sla 8,50
Broodje hamburger, boerenkaas, spinazie, gekarameliseerde rode ui met frites en frietsaus 12,50
Getoast desem maïsbrood met koriander, eiersalade, bieslook en veldsla 8,75
Waldkorn, Italiaanse vleeswaren, venkel, mozzarella en walnotenpesto 9,50

Uitsmijter
Uitsmijter ham, kaas en/of spek met wit of bruin vloerbrood 8,75

Soepen
Zoete aardappelsoep, venkel, bleekselderij en Yuzu (Japanse citroen olie) 8,50
Gazpacho (koude soep) met in pesto gegaarde gamba 7,50

Voorgerechten en salades
Zacht gegaard runderstaartstuk, piccalillyijs en zoetzure groenten
. - Als voorgerecht
14,50
Salade van gegrilde kip, bladspinazie, mango chutney, aardbei en Vincotto
. - Als voorgerecht
14,50
Salade van gerookte forel, wortel, appel, avocado, pompoenpitten, croutons en yoghurtdressing
. - Als voorgerecht
14,50
Carpaccio met truffelsaus, rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
. - Als voorgerecht
12,50 met eendenlever 17,50

Hoofdgerechten
Koude couscous salade, pulled lamb, feta, aubergine, paprika, rode ui en vinaigrette
. - Als hoofdgerecht
18,-
Risotto, peultjes, tuinbonen, snijbonen en tuinkruiden
. - Als hoofdgerecht
17,-
Mosselpannetje, ravigotesaus, BL-saus, witlofsalade, aardappels met knoflook & rozemarijn
. - Als hoofdgerecht
21,-
Gebraden Bavette met chimichurri (dressing met verse kruiden en rode ui)
. - Als hoofdgerecht
22,-
Salade van gegrilde kip, bladspinazie, mango chutney, aardbei en Vincotto
. - Als hoofdgerecht
19,50
Kipdijsaté met pindasaus, friet, kroepoek, atjar en brood
. - Als hoofdgerecht
17,75
Salade van gerookte forel, wortel, appel, avocado, pompoenpitten, croutons en yoghurtdressing
. - Als hoofdgerecht
19,50
Carpaccio met truffelsaus, rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
. - Als hoofdgerecht
18,50 met eendenlever 26,-
Kindermenu: frites met kroket, frikandel of kipnuggets met appelmoes en fritessaus en cake versieren 8,-

Nagerechten
Huisgemaakte bonbons, 5 stuks in een zakje 6,75
Grand dessert; proeverij van alle drie de desserts 10,-
Huisgemaakte sorbet ijs, vers fruit, slagroom 7,50
Crème brûlée van Keizer 5 kostbaarheden (thee soort) 8,-
Crème brûlée van Keizer 5 kostbaarheden (thee soort) (just for the taste) 4,50
Kaastegel, vijgen compote, kletsenbrood en noten 13,50
Vanille Panna cotta, chocolade macarons, Betuwe kersen, frambozensorbet en amandelen 8,50
Vanille Panna cotta, chocolade macarons, Betuwe kersen, frambozensorbet en amandelen (jftt.) 5,-
Zelf gemaakte likeuren. Proef ze maar eens. 5,50