Lunchmenu 3 gangen - € 21,50


Voorgerecht
Dagsoep
of
Tompouce met mousse van vis, rode biet, choggia biet- Als voorgerecht
of
Rosbief van rib-eye, gepofte en gerookte knoflooksaus, kappertjes- Als voorgerecht
of
Los te bestellen á € 9,50- Als voorgerecht

Hoofdgerecht
Vis van de dag, romescosaus- Als hoofdgerecht
of
Indonesië Rendang, rijst, emping- Als hoofdgerecht
of
Griekse quiche, feta, rode ui, olijven, tomaat- Als hoofdgerecht
of
Los te bestellen á € 18,50- Als hoofdgerecht

Dessert
Creatie van de chef
of
Los te bestellen á € 6,50

Lunchmenu 2 gangen - € 17,75


Voorgerecht
Dagsoep
of
Tompouce met mousse van vis, rode biet, choggia biet- Als voorgerecht
of
Rosbief van rib-eye, gepofte en gerookte knoflooksaus, kappertjes- Als voorgerecht
of
Los te bestellen á € 9,50- Als voorgerecht

Hoofdgerecht
Vis van de dag, romescosaus- Als hoofdgerecht
of
Indonesië Rendang, rijst, emping- Als hoofdgerecht
of
Griekse quiche, feta, rode ui, olijven, tomaat- Als hoofdgerecht
of
Los te bestellen á € 18,50- Als hoofdgerecht